20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

Смяна на квартира и местене на мебели

Не пропускай

Пазарът предлага доставка на услуги по пренасяне на товари от една точка до друга. Мисията на тези фирми е да помогнат на хората да осъществят плановете си да се преместят с вещите си безпроблемно, независимо, че преносът на багаж, включващ мебелировка и техника, винаги се смята за утежняващо обстоятелство при смяна на адреса.

Качествените фирми имат опция за всяка ситуация и преместването става  приятно преживяване, защото ще го направим такова. С перфектно обслужване, точно и акуратно, следвайки графика на клиента си, те ще изпълнят изискванията му като му предоставят удобства, изпълняващи всички изисквания за доброто транспортиране на мебелите.

Монтаж и демонтаж на мебели

Фирмата ни предлага на клиентите си услугата монтаж и демонтаж на мебели. Тя обикновено е част от по-голяма пакетна услуга, включваща преместването на мебелите от една точка до друга, но може да бъде и индивидуална поръчка при подмяна на интериора и старите мебели с нови в жилището или офиса.

Какво включва тази услуга?

  1. Демонтаж на мебелите

Обикновено тази част от преместването остава извън стриктните планове, които клиентите правят при преместване или подмяна на мебелировката. Във фокуса на вниманието им са графиците, цените, разстоянията и още много фактори, следствие на което за демонтажа остава малко поле за размисли и планиране. Трудно е наистина да се прецени колко време и усилия отнема този подценяван проблем, заради който изникват много непредвидени изненади. Ние разполагаме с нужните инструменти, техника и обучени кадри, които с внимание подхождат към всеки детайл от тази сложна дейност. Нашият екип бързо и грамотно ще демонтира всякакъв тип мебели, съхранявайки ги изцяло.

  1. Опаковане на мебелите

За безпроблемното преместване на мебелировката е нужно тя да бъде подготвена така, че да бъде напълно съхранена при транспортирането. Тази допълнителна услуга е част от възможностите да се осигури пълен комфорт на клиента и бързина при подготовката на мебелите му за транспортиране на друго място. Фирмата разполага с подходящи опаковъчни материали за максимално добро съхранение на всяка част от мебелировката.

  1. Монтаж на мебелите на ново място

Транспортираните мебели трябва отново да бъдат сглобени и позиционирани на новите си места, но често това се оказва непосилна задача, тъй като повторният монтаж при някои марки мебели се осъществява трудно, необходим е опит и рутина, добити в практиката с такава дейност. Професионалните възможности на монтажниците и оборудването, съобразено с всякакви изисквания се оказват незаменими там, където сръчността на клиента не е достатъчна. Ефективното, удобно и спретнато обслужване, предлагано от професионално подготвени хора е гаранция за високо качество на демонтажа и последвалия го монтаж на мебелите.

  1. Разчистване на отпадъчните материали и опаковки

След разопаковането и последвалия монтаж на мебелите на новата локация остават отпадъчните материали и опаковки. Разчистването им не е сред любимите дейности, а понякога краде от ценното време за работа, особено в офиса, който се е преместил и бърза да възстанови работния си ритъм.

Заключителната част от услугата по монтажа на мебелите включва разчистване на отпадъчните материали от опаковките и изнасянето или превозването им до указаните места за отпадъци от съответния тип.

Формиране на цената на услугата

Услугата монтаж и демонтаж на мебели е пакетна услуга, която включва няколко компонента и всеки от тях има определена цена. Тя се формира според критерии, които са точно регулирани. Те включват:

  • Времето и количеството работа, извършена от специалистите- монтажници. Обемът на мебелите, сложността на сглобките, уникалността на някои елементи са все фактори, от които зависи както бързината на извършване на услугата, така и ценовия еквивалент на работата.
  • Количеството опаковъчни и защитни материали. Някои елементи от мебелировката и особено техника, която се пренася изискват висока степен на защита и това се отразява на цената на защитните и опаковъчните материали. При пренасяне на уникати или високо чувствителна техника услугата се оскъпява.
  • Цената на транспорта до новата локация. Този сегмент от услугата се явява основна част от пакета услуги по преместване и се определя от разстоянието между двете точки и някои допълнителни уточнения като това дали се намира в рамките на града или в по-далечно населено място. Самата услуга транспортиране може да се калкулира и самостоятелно, ако работата по демонтажа и монтажа не се извършва от фирмата, или отпада, ако демонтаж и монтаж се извършва на мебели на едно и също място.

Монтажът и демонтажът на мебели и техника се калкулира като пакет от услуги, в зависимост от избора на отделни компоненти, които образуват  индивидуалния пакет на всеки клиент. Цената се определя при поръчката и не се променя при възникване на независещи от клиента обстоятелства.

Пакетните услуги спестяват пари, тъй като компонентите, взети поотделно са по-скъпи. При ползването на квалифицирана и лицензирана фирма за решаване на цялостната задача по монтажа и демонтажа на мебелировката отпадат възможностите за злоупотреби. Всеки потенциален клиент може да намери информация на сайта или да направи запитване до фирмата за цените на отделните компоненти на услугата, които го интересуват.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото