25.8 C
София
неделя, 14 април, 2024 г.

Топ 10 най-обичани от хората парфюми Rasasi

Не пропускай

Един интересен бранд парфюми, който е от сравнително скоро на българския пазар, има голям потенциал да привлече интереса на аудиторията. За него чухме от колегите от Ladybook.bg и бързаме да ви запознаем с най-харесваните продукти на марката:

[1] Rasasi Xtraordinaire Aromatic Eau de Perfume For Men 90 ML EDP е парфюмът, който мъжете карат да пулсират навсякъде. Само някои от предимствата, когато се осмелите да бъдете различни с този топъл и жизнен аромат.

[2]  Rasasi La Yuqawam Pour Homme Eau De Parfum  For Men 75 ML EDP  е лансиран през 2012 г., един от най-добрите луксозни аромати за мъже, нотките са шафран и малина, жасмин, артемизия и олибанум, кожа, велур, кехлибар и дървесни нотки. Изразът на лукса е оригиналната и иновативна колекция. Ambregris Showers & Jasmine Wisp, мъжките и женските аромати на LaYuqawum III остават верни на ДНК-то на серията. Неговите изискани аромати празнуват увереност, неустоимост и вечна елегантност чрез силно отличителен обонятелен подпис. И двата варианта отдават почит на прочутата близкоизточна традиция на елегантна, опияняваща ароматна следа; а ла ароматен подпис, който обявява носещия го преди пристигането, като същевременно оставя след себе си мистериозно продължителна аура.

[3]  Rasasi  Extraordinary Musky парфюмна вода за мъже 90 мл EDP

[4]  Rasasi Woody WOW парфюмна вода за мъже 55 ML EDP,  лансиран през 2014 г.

[5]  Rumz Al Rasasi For Him 9325 парфюмна вода за мъже 50 мл EDP

[6]  Rasasi Al Wisam Day парфюмна вода за мъже 100 ML EDP Al Wissam -Day отдава почит на основния дух на съвременния мъж. Въплъщение на сила и виралност, този прохладен свеж аромат ще зареди с енергия сетивата ви и ще ви подтикне към постигане на по-големи успехи. „Al Wissam“ първоначално арабска дума означава „Медал“ – Символ на триумфа на успеха. Този витализиращ аромат добавя блясък и свежест към оригиналните класически нотки, създавайки издръжлив съвременен аромат. Представен в бутилка от кристално стъкло, заобиколена от хромирана и бяла обвивка, определено е градски, трезвен и вечен.

[7]  Rasasi Always Blue Sapphire парфюмна вода за мъже 75 мл EDP

[8]  Rasasi Al Wasim Вечерен парфюм за мъже 100 ML EDP Al Wissam -Evening е нестандартен аромат за завършения изтънчен модерен мъж, който вярва в своите способности и потенциал и се гордее с успеха си. Al Wissam първоначално арабско име означава „Медал“ – Символ на успех и триумф. силният чувствен ориенталски дървесен аромат е съвременен, подчертан от мъжествените характерни нотки на дърво и мускус. ароматът е възхвала на езика на чистото самозадоволяване. Представен в бутилка от кристално стъкло, заобиколена от хромирана и черна обвивка, определено е градски трезвен и вечен.

[9]  Rasasi Abyan For Men 95 ML EDT  „Abyan“ на арабски означава „Clear & Distinct“ е изящна комбинация от аромати, изработени до съвършенство. Той отразява уникалния стил на вашата личност и привлича вниманието. Освежаваща цитрусова експлозия създава елегантен вход. Енергизираната комбинация от екзотични подправки и богато дърво създава незабравимо впечатление. Отражение на вашата уникална личност. „Abyan“ също се предлага в чувствен флорален и кехлибарен аромат за нея.

[10]  Rasasi Oud Al Mubakhar Парфюмна вода за мъже и жени 100 ML EDP. Това е завладяващ парфюм, който е смесен до съвършенство с помощта на най-добрите етерични масла.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото