20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

Star-Light – струват ли си уредите?

Не пропускай

Всички искаме да можем да си купим уреди за дома, които да са евтини и качествени. Чували сме приказката „Не съм толкова богат, че да купувам евтини стоки“, но в живота често трябва да се търси не най-скъпата, а онази стока, която е с най-добро съотношение цена/качество.

Именно тук се позиционират уредите за дома Старлайт (Star-Light) на румънския търговец Emag.bg. Повече за тях разбираме от материала на Benchtalks.com, информацията от който споделяме с вас по-долу.

През последните години една сравнително нова марка навлиза сериозно на пазара на електроуреди в България – Star-Light. Ако сте проверявали в интернет, няма как да не сте забелязали колко въпроси от типа „Каква марка е Star-Light?“, „Star-Light производител“, „Star-Light фирма“ и т.н. има по форумите и групите за обсъждане на техника.

Много хора мислят, че Star-Light е фирма, производител на потребителска електроника и стоки за бита, но всъщност Star-Light е марка на румънския сайт за онлайн търговия Emag. Чрез подразделението на компанията в България Emag.bg, българските потребители имат шанс да купуват уреди Star-Light, които предлагат добро съотношение цена/качество.

Emag стартира собствената марка Star-Light в края на 2014 г. с набор от няколко малки домакински уреди. В началото на 2015 към портфолиото на марката се добавят три модела телевизори, а още в края на същата година се появяват нови модели телевизори, аудио оборудване и големи електроуреди.

Star-Light имат собствен уебсайт, за съжаление на румънски (преводът на английски език е непълен). Реално техниката се асемблира в Китай от различни малки неизвестни производители, и се брандира с марката Star-Light, за да бъде продавана през онлайн магазините Emag.

Към момента повечето уреди от асортимента на Star-Light са налични и на българския пазар (над 350 продукта, което е повече от половината, които се продават на румънския пазар). В онлайн магазина Emag.bg може да намерите телевизори, перални, печки, радиатори и много други малки електроуреди за бита, които съдейки по броя на мненията на потребителите и тяхната оценка са добре приети от клиентите. По-долу ще разгледаме основните типове уреди, които реализират най-много продажби.

Телевизори Star-Light

Основна характеристика на телевизорите Star-Light e, че те са евтини. Ниската цена на телевизорите Star-Light кара хората да се загледат в техните технически данни, и на хартия се оказва, че нещата не изглеждат никак зле. Star-Light имат телевизори за всеки вкус – с различни размери – от 32“ до 65“, резолюция HD, FullHD и  4K, смарт телевизори и обикновени.

Най-много телевизори Star-Light има в ценовия диапазон 200-500лв, а дори и телевизора с най-висока цена не надхвърля 1000лв. Така че, с помощта на Emag.bg и Star-Light, вече всеки може да си позволи качествено видео изживяване реализирано във флагмана на компанията Star-Light 65DM7500 – предлагащ 4К картина в 65-инчова рамка.

Топ телевизори Star-Light

Естествено, ниската цена не идва без някакви компромиси, и това трябва да се има предвид от всеки бъдещ клиент на Star-Light. На първо място, поради занижения контрол на евтините китайски производители, по-често е възможно до търговската мрежа да е стигнал артикул с дефект. Затова е задължително да проверите новозакупения си телевизор Star-Light преди да го платите, или поне в рамките на законоустановения срок за връщане при онлайн покупки.

За щастие, от Emag.bg предлагат 30 дневен срок за връщане на стока, която не отговаря на очакванията на клиента, така че в това отношение няма да имате проблеми, дори и да попаднете на дефектен телевизор.

Предимства: евтин, всякакви размери, 4К модели, смарт телевизори

Недостатъци: по-чести дефекти при закупуване (необходимост от замяна), не особено качествени захранвания, не достатъчно добър софтуер на смарт телевизорите

Хлебопекарни Star-Light

Не по-малък хит от телевизорите Star-Light са хлебопекарните на марката. Въпреки че марката има само няколко модела хлебопекарни, мненията за тях са изключително положителни, и атрактивната цена ги прави предпочитана покупка за дома или за подарък по семейни поводи.

Моделите се предлагат в различни цветове (бял, инокс, черен) и разполагат с 12 програми.

Сокоизстисквачки Star-Light

Обичани от българските потребители са и сокоизстисквачките Star-Light, Марката предлага над 10 модела сокоизстисквачки, които включват цитрус-преси, сокоизстисквачка за плодове и комбинирана за плодове и зеленчуци.

Безспорно най-добрият модел сокоизстисквачка е Star-Light PJ-800W, която е събрала близо 150 максимални оценки от над 180 общо, което я прави уредът от този вид с най-висока оценка.

Потребителите споделят, че са доволни от сока, който сокоизстисквачките Star-Light правят, и не са имали проблеми с работата на уреда.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото