20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

Събитията на Уистерия Лейн излизат извън контрол

Не пропускай

Внимание:  статията може да съдържа издайническа информация, не четете, ако не сте гледали последния сезон

Феновете на „Отчаяни съпруги“ чакат с нетърпение всеки нов епизод на един от най-успешните сериали по ABC. Появи се издайническа информация, чиято достоверност, разбира се, остава под съмнение докато не излезе следващият епизод. Но според слуховете, една от главните героини на сериала ще разкрие тъмната страна от себе си.
Чувството на изолираност от приятелките и вината за съучастничество в убийството на доведения баща на Габи, подтикват Бри отново към пиененето.

На открита пресконференция редакторката Натали Ейбрамс на TVGuide.com бе запитана дали Бри наистина ще извърши самоубийство, както беше загтанато в послено излъчната серия в понеделник.

Отговорът на Ейбрамс бе: „Вероятно не. Може да ви прозвучи доста крайно и нетипично за Бри, но на фероинята й предстпои да влезе в образа на мръсница в следващите епизоди. Изпълненията ѝ из града ще доведат до завръщането на Орсън обратно в сериала.

Дочухме, че Бри започва редовно да посещава местните кръчми, става агресивна и отказва да получи помощ. Така Кайл Маклоклан ще има възможността да се превърне в героя на дена!“

Дали двамата ще се съберат отново и филмът ще завърши със „заживели весело и щастливо“ предстои да видим. Настоящата информация не може да се приеме за напълно достоверна.

Единственият начин да разберем как ще завърши последният сезон на най-гледаната телевизионна драма е да почакаме излъчването на оставащите 4 епизода.
Краят наближава.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото