20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

Новият Samsung e тук

Не пропускай

Хората, интересуващи се от технологии, бяха заградили датата 14 март на календарите си, защото тогава трябваше да бъде представен дългоочакваният Galaxy S4. Сега, след като пищното шоу на Samsung отмина, вече спокойно можем да кажем, че информацията на китайците от IT 168 се оказа вярна.

На първо четене новостите в новия супер смартфон са свързани с по-големия дисплей и нетрадиционни функционалности, като контрол с помощта на погледа и жестове. От Samsung са добавили и възможност за директен превод между 10 различни езика за определени приложения. С всичко това корейският гигант отправя поредното директно предизвикателство към големия си конкурент Apple и техния iPhone, коментират от Reuters.

S4 буквално смая публиката и с другата функция, за която вече знаем – възможността да стопира и пуска отново даден видео файл, в зависимост от това дали потребителят гледа към екрана или не. Освен за удобство на потребителя, целта е да се пести енергия, което да направи батерията на телефона максимално издръжлива.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото