20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

Мирослав Йончев – един успял българин в чужбина

Не пропускай

Той е на 28 години. А е вече татко, супермодел на световно ниво, живеещ в Меката на модата – Милано и влиза в топ 10 на най-скъпо платените европейски модели. Ако се върнем по-назад във времето, той е и мъжът с най-хубавата физика в света за 2005 г., „Мистър България 2003“, световен шампион по фитнес, за когото до скоро се бореха три модни агенции със световно влияние.

Той е Мирослав Йончев и вече работи в италианския офис на модната верига “Урбан“, която му направи изкушаващо предложение – „припейд договор“ т.е. фиксирана сума,

която той ще получава в следващите две години, жилище в Милано и служебен автомобил.
На 11 април дългогодишната му спътница в живота Симона, го дари и с бебе. Стоян-Мирослав Йончев моментално се превърна в детето, чийто баща е българинът с най-хубаво тяло. Миро признава, че многобройните му сценични превъпъщения са го научили да влиза в различни роли, а в най-важната, тази на татко, той се чувства напълно комфортно и приятно.

За себе си разказва, че е тръгнал от нулата и че е живял интензивен и интересен живот, който го е сблъскал с много хора и възможности. Но най-големия си пробив дължи на новия си мениджър Деси Мандели, която живее и работи в Милано от години, именно в областта на модата. Тя съзира потенциала на Миро и с безпогрешен нюх го предлага няколко водещи модни агенции, които веднага харесват изящните му физически достойнства.

Така Йончев се изстрелва в света на висшата мода, където би желал да се задържи поне десет години. А заедно с многобройните фотосесии, които му предстоят, сред професионалните му ангажименти се нареждат и задължителни посещения на определени заведения и партита.

Е, никак няма да е лек графика на Миро, но ние му пожелаваме още повече късмет, хъс и щедрост. Наскоро супермоделът обеща, че е готов да удари рамо на талантлива българинка, съдействайки с личните си познанства и връзки, било в областта на модата, или в спорта.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото