20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

Кои добавки за изгаряне на мазнини наистина работят?

Търсите най-добрите добавки за изгаряне на мазнини с интензивен и мощен ефект, но не знаете кои наистина работят? Готови сте да тренирате упорито, но се нуждаете от малко допълнителна подкрепа? Правилната добавка наистина може да ускори метаболизма ви, но да попаднете на точната за вас, не е толкова лесно.

Не пропускай

Въпреки че има множество естествени средства за ускоряване на изгарянето на мазнини, тяхното включване в спортната рутина не винаги е възможно. Често времето за тяхното приготвяне и консумация не достига, а някои храни и напитки събуждат редица стомашни проблеми. За разлика от тях, хранителната добавка действа бързо, приема се лесно навсякъде и по всяко време, разказват от https://shop.4fitness.bg/.

И така, кои хранителни добавки за изгаряне на мазнини наистина работят?

  • Кофеин

Най-известната активна съставка на продуктите за отслабване безспорно е кофеинът. Една такава хранителна добавка за изгаряне на мазнини влияе върху апетита, повишава енергията за определен период от време и ускорява метаболизма.

Доказано е, че кофеинът увеличава метаболизма с 16% до два часа след приема. Това ви прави по-бдителни, по-концентрирани в тренировките и ви помага да тренирате по-усърдно и ефективно.

  • Л-Карнитин

Още една често използвана съставка от спортистите за подобряване на представянето им. Това съединение обаче има множество функции, сред които и регулаторна роля в транспорта на дълговерижните свободни мастни киселини.

Приемайки Л-Карнитин, вие не само увеличавате енергията си, но и стимулирате изгарянето на мазнините.

  • CLA

Тази полиненаситена мазнина често се използва като активна съставка в продукти за отслабване и изгаряне на мазнини. Ако вашата цел е постепенно отслабване с по-трайни резултати, CLA може действително да ви помогне.

Правим това уточнение, защото CLA води не толкова до по-ниско тегло, а до по-малко мазнини и повече мускули. Ако спортувате и приемате тази добавка, с лекота ще намалите телесните мазнини и ще увеличите чистата телесна маса.

  • Синефрин

Като мощен стимулант на централната нервна система, синефринът ви прави по-жизнени, бдителни и мотивирани за високи резултати. В допълнение, той има термогенни свойства, които карат тялото ви да изисква повече калории в основната си метаболитна скорост и също така да увеличи енергията си.

Насърчаването на освобождаването на натрупаните мазнини и използването им за енергия, както и увеличаване на основната скорост на метаболизма ви помагат по-бързо да постигнете желаната фигура с по-малко усилия.

  • Гарциния Камбоджа

Една полезна добавка за тези от вас, които не могат да се откажат от въглехидратите, но също така искат да намалят лошия си холестрол, телесните мазнини и килограмите.

Гарциния Камбоджa гарантира, че въглехидратите няма да се превърнат в мазнини, а в източник на енергия. Това ви помага да отслабнете и намалява апетита. Също така тази растителна съставка ще подобри храносмилателните ви процеси, ще ускори прочистването от натрупаните шлаки и по този начин ще подобри нивата на добрия холестрол.

Добавката ще ви помогне да намалите мазнините, особено в тези в областта на талията и корема, по един естествен начин, а намаленият апетит ще ви мотивира да спазвате стриктно диетата си. Едновременно с това Гарциния Камбоджa балансира нивата на кръвната захар, за да избегнете пристъпите на глад.

И все пак, ако забележите странични ефекти от която и да е от горепосочените добавки за изгаряне на мазнини, преустановете приема.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото