20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

Какво се случи с Фил?

Не пропускай

Бившият вокалист на Genesis признава, че е мислил за самоубийство

В новия брой на списание Rolling Stone певецът споделя убеждението си, че е имал предишни животи и че му е минавала мисълта за самоубийство.

Самотният изпълнител, който не е издавал албум с нови песни вече почти десет години е приел журналист от списанието в скромния си дом в Швейцария и е споделил, че по-голямата част от времето си прекарва в събиране и поддържане на огромната си колекция предмети от историческия град Аламо и отглежда двамата си синове от последния му брак.

Колинс казва, че желанието му да прави нови песни е все по-малко и по-малко.

Понякога си мисля, че е време да отпиша Фил Колинс като образ. Фил Колинс ще изчезне или ще бъде убит в някоя хотелска стая и хората ще кажат „Какво се случи с Фил?“ А отговорът ще бъде: „Убиха го, но все пак животът продължава.“ Такива неща…“ – споделя Колинс.

Други акценти в интервюто на певеца пред списанието са неговият жив интерес към историята и снимките, които е направил на историческия град Аламо, в който Фил Колинс е убеден, че има паранормална енергия и че е живял там в предишен живот.

Музикантът споделя също, че след нараняване на врата, не може вече да държи палките на барабаните и дори да се подписва.

Колинс признава, че няколко пъти през последните години е мислил за самоубийство, но не би искал да причинява това на децата си. Певецът обяснява тези си мисли като цитира текста на бележка оставена от комедиант през 60-те преди да се самоубие: „Твърде много неща се объркват твърде често“.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото