25.8 C
София
неделя, 14 април, 2024 г.

Какво да облечем тази есен?

Не пропускай

Октомври вече чука на вратата и времето постепенно се захлажда, така че ако все още не сте прибрали роклите и полите за следващата година, то сега е времето да го направите! С настъпването на есента идва време и за подновяване на гардероба и пазаруване на нови модни придобивки.

Ако ви е трудно да промените стила си на обличане и да захвърлите летните неща, има рационално решение за вас!

Магазините вече са се подготвили и предлагат изобилие от есенни рокли за радост на техните най-големи почитатели. Единствената разлика се крие само в изработката им, като последните са с дълги ръкави, и са създадени с по-плътна и дебела материя, която да пречи на студа на прониква през роклята и да запазва тялото винаги затоплено. Ако желаете да поглезите модния си усет, разгледайте голямата колекция от модерни дамски рокли в онлайн магазините.

Вижте също: Какво да носите, ако имате затлъстяване в следните зони

Ако поводът е официален, подходящ избор би бил дългите до земята рокли със затворено деколте и един ръкав, създаващи неописуема елегантност, женственост и класа, въпреки затворения им тип. Все по-често могат да бъдат забелязани и актуалните напоследък рокли с яка, които са подходящи както за работната офисна обстановка, така и за обикновен повод. Доброто старо поло никога не изневерява на стила си и в момента отново е на мода със своята необичайна елегантност, като то успешно може да бъде комбинирано с рокля и връхна дреха като яке.

За представителките на нежния пол, които се винаги се стремят да се отличават от останалите и притежават собствен стил, това, на което трябва да заложат е пончото. Със своите мексикански корени, то е изключително интересна, разчупена и топла връхна дреха, подходяща за всички типове облекло. То успешно се омбинира с ежедневна дамска чанта или дамска раница. В зависимост от температурите, има такива, изработени от плътна вълна, които ще топлят и в най-мразовития ден, както и по-тънки такива, които са предназначени предимно срещу силен вятър. Моделите също са разнообразни, като настоящите тенденции са към пончота с къс ръкав.

Наметките са още една неизменна част и аксесоар в хладните есенни месеци. Тяхното най-голямо предимство е размерът и малката им тежест, правейки ги лесни за пренасяне в дамска чанта. Те са особено подходящи за вечерите на открито, когато времето се променя и става по-студено.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото