20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

Как мъжът да използва женските фетиши

Не пропускай

Фетишизмът е определян като болезнено сексуално влечение към предмети, собственост на определени хора (чанти, обувки, чорапи, мъжки слипове и др.). За да се сдобие с тези предмети, фетишистът често ги краде от собственика им. За фетишите пръв говори Фройд в „Анатомия на чувствата“.

В съвременното общество обаче фетишите не се третират като болезнено състояние, защото е установено, че почти всички хора имат някакъв сексуален фетиш. Сексуалните сексуалните партньори дори ги използват, за да повишат сексуалната си наслада и да разнообразяват своя сексуален живот.

Много често е ставало дума за мъжките фетиши и те са добре познати – фетиш към женските гърди, устни, коса, дупе, високи токчета, чорапогащи, кожено или дантелено бельо и т.н. Доста по-малко се говори за фетишите на жените, но всеки мъж, който иска да се представи на ниво в леглото със своята половинка и да я накара да крещи от наслада, трябва да се поинтересува какви фетиши вилнеят в женското съзнание.

Пет фетиша на жените:

1/ фетиш към окосмени мъжки гърди

Някои жени имат силно привличане от окосмени мъже. За някои жени тези мъже излъчват много мъжественост и феромони.

2/ фетиш към мъжките крака

Много жени са силно привлечени от силни и мускулести мъжки крата – такива, каквито има Брад Пит във филма „Троя“. Не само краката, но и други части от тялото на мускулестия мъж привличат жените – корема, бицепсите, гърба и т.н.

3/ фетиш към мъжките слипове

Този фетиш не е изненадващ. Все пак слиповете са най-близо до това, което носи наслада на жената по време на секс – мъжкият полов член.

4/ фетиш към кожата и латексовото облекло

Този фетиш е валиден са всички хора, независимо от пола им. Специфичното за жените при този фетиш е, че той обяснява силното привличане на жените към рокерите, облечени в кожа – кожени якета, кожени панталони, кожени ботуши.

5/ фетиш към униформите

Много жени буквално се побъркват при вида на мъж в униформа, особено ако униформата му стои добре. Вероятно това привличане е породено от връзката на униформата в властта, която мъжът в нея притежава. Затворническата униформа пък кара жените да мечтаят за „лошите момчета“.

 

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото