36.2 C
София
четвъртък, 18 юли, 2024 г.

Как да отслабна за 3 дни

Не пропускай

Ще побързаме да отбележим, че значителната загуба на тегло, без неблагоприятни последици за организма, е възможна само и единствено, ако се спазва достатъчно дълго време определен режим на хранене.

Съществуват ли противопоказания в тридневната диета?

Диети, които предлагат намаляване на теглото за три дни, са противопоказни. На практика те са неприложими при диабетици, хора, със склонност към депресивни състояния…

Възможно ли е да се комбинира тридневната диета със спорт?

За да отслабнете за три дни, спортните занимания са необходимо условие. Може да започнете с 15-минутен крос и поне един час разходка на чист въздух. Ще бъде чудесно, ако поне веднъж посетите сауна – това ще спомогне за прочистване на организма от токсини и ще ускори процеса на обмяна на веществата. Като допълнително средство за прочистване на организма, може да се прибегне до направата на клизма. Тази процедура е най-добре да се приложи рано сутрин или във времето между 7.00 и 8.00 часа.

Най-добрата тридневна диета

Най-ефективната тридневна диета, без причиняване на вреда за организма, е диета с елда и зелен чай. Ще губите по един килограм минимум на ден, като едновременно с това ще изчистите организма от токсини, приемайки количества течност. Елда и зелен чай са натурални продукти, които всеки може да си позволи, за разлика от месото и рибата, които струват цяло състояние. Към диетата с елда спокойно може да се присъедини и диня (ако сезонът позволява, разбира се). В динената диета присъства едно „но”, защото консумацията й може да повиши нивото на кръвната захар, а оттам да засили чувството на глад. За да предотвратите това усещане, преди това хапнете една филийка ръжен хляб и пийнете няколко чаши зелен чай с мед.

Друга доста ефективна тридневна диета, е диетата на сокове. Може да консумирате свежи сокове, като не забравяте да включите в рациона си сок от целина и нар. Тези от вас, които имат стомашни проблеми, могат да разреждат соковете с минерална вода. Не забравяйте, че този кратък срок от три дни не е решение на въпроса. Това е временно и приложимо само в краен случай, когато трябва да отслабнете бързо, за да влезете в любимата си дреха и да не се набивате в очите на приятели и познати.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото