15.5 C
София
неделя, 16 юни, 2024 г.

Излезе нов роман за ценители на виното

Не пропускай

„Винена Афера“ е една книга, която аз много харесах, и която Ви препоръчвам да прочетете.

Историята разказва за открадната колекция от вина на уважаваният адвокат Дани Рот в Америка. Сам Левит, който е разбирач по вината и нещо като детектив за такъв тип престъпления е нает от застрахователната компания, за да разнищи случая.

Автор на творбата е Питър Мей, който помним още от „Френски уроци“ и „Добра Година“. Той инжектира в романа цялата си любов и привързаност към виното. Хубавото е, че докато четете книгата и заедно със Сам Левит разплитате случая, без да искате ще навлезете в основата на културата на божествената течност. Ако не сте почитател на виното нищо чудно прочитайки книгата да започнете да го харесвате и подреждане често на вашата трапеза. Действието на романа се развива в няколко френски града и Холивуд, а докато проследявате интригата ще се насладите на всички кулинарни изкушения на Южна Франция. Традиционно местно ястие там е телешки бъбречета, задушени в портвайн.

Аз като почитател на виното мога да Ви кажа без съмнение, че „Винена афера“ е една от най-интересните и приключенски криминални книги, за запалени по виното и вкусните гозби хора, която някога съм чел.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото