20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

Дита фон Тийз е достоен пример, че жените могат да бъдат отлични шофьори

Не пропускай

Ако никога не сте виждали красива жена в скъпи дизайнерски дрехи и обувки с 10-сантиметров ток да кара класически модел кола от най-старите, значи много сте изпуснали. 39-годишната Дита фон Тийз, известна като Кралицата на бурлеската и ексгоденица на Мерилин Менсън, ще дава уроци по безопасно шофиране. Журналисти на The Hollywood Reporter взеха интервю с нея по този повод. Пред тях звездата разкри, че личният й автомобил е модел Пакард от 1931 г. И се похвали, че никога не е попадала в нито едно транспортно произшествие за целия си опит като шофьор. „Колите, произведени през 30-те години са най-елегантните в света“, споделя тя и допълва “ Тогава моделът Пакард е бил типичен избор за хората, ползващи се с лоша обществена репутация като гангстерите.“

Сексиконата всъщност е добре запозната с историята на класическите коли. Купува първия си автомобил преди десет години, оттогава датира интересът и се градят знанията й. Днес Дита може да се похвали с цели три класически модела, които украсяват гаража пред дома й – Ford с подвижен капак от 1946г., Cadillac от 1953 и синия френски Packard от 1931 г., за който вече споменахме „Всяка кола притежава своя идентичност. Ключът в пълноценното използване на всяка от тях се крие в различаване и съобразяване със специфичните им особености“ съветва Дита.

Няколко интересни факта: Дита фон Тийз е многостранно развита личност. Тя има диплома за дизайнер на костюми. Поддържа красотата си сама, не разчита и не вярва на съвети на стилисти. Обича тя да избира грима си преди участия. Освен страст към старите модели коли, тя е силно привлечена и от порцеланови съдове и може да се похвали със скромна колекция.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото