20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

6 невероятни факта за женските гърди

Не пропускай

Мъжете обичат женските гърди. Говорят за тях, обсъждат как ги докосват и разбира се пишат интересни статии за тях. Много жени могат да помислят, че това е детинско от страна на мъжете, да са толкова обсебени от нищо друго, освен чифт месести топки, пълни с мастна тъкан, но има много истории, които подкрепят тази теория – гърдите за просто велики.

6/ Малките гърди

Почти на всички виетнамки е забранено да карат мотори

През 2008 г. виетнамското правителство сериозно обмисля да забрани на всички жени, чиято гръдна обиколка е под 28 инча (71,12 см), да карат мотоциклети по главните пътища. Твърди се, че това е била забрана, предложена от здравното министерство с цел хората зад кормилото ще останат невредими или просто са искали да накарат жените да си уголемят гърдите.

5/ Могат ли гърдите да растат от мелодията на клетъчния телефон

Като стана дума за малки гърди от Източна Азия, изглежда подходящо, че изобретателят на първата неинвазивна процедура за уголемяване на бюста, идва от Япония. В продължение на няколко години д-р Хидето Томабечи е бил зает с две основни неща: звуци и гърди. И ето че през 2008 г. е обединил двете си страсти в едно – “Rock Melon” – рингтонът, който се предполага, че трябва да увеличи размера на циците на една жена, докато тя го слуша.

Д-р Томабечи е програмирал в “Rock Melon” звука от плачещо дете, който е всеизвестно, че действа върху мозъка на жената, превръщайки гърдите й в кани с мляко. След като слуша рингтона 20 пъти за няколко дни, бюстът на жената се уголемява в почти цял инч (2,54 см) според твърденията на доктора.

Единственият въпрос, който остава е – защо не заредим този звук във всички звукови системи из целия свят?

4/ Достатъчно големите балони могат да спасят една жена от затвора

Сигурно си мислите, че единственият начин, по който гърдите могат да спасят някого от влизане в затвора, е ако този някой отиде в кабинета на съдията и му позволи да си поиграе с тях за няколко минути. Оказва се обаче, че има и други начини. Доказва го Серена Козакура.

През 2007 г. Серена (на 38 години) е обвинена в разрушаване на частна собственост, след като се твърди, че пробила дупка с ритник в дървената врата на апартамента на неизвестен мъж, влязла е и го е разбила. По време на процеса Козакура успява да докаже, че дупката, направена във вратата, е била прекалено малка за нея и нейната впечатляваща гръдна обиколка – 44 инча (112 см), така че не би могла да мине през нея.

На базата на тези доказателства, тя е била освободена.

О, велики гърди! Нима има нещо, което не можете да направите?!

3/ Гърдите стават по-големи

Преди няколко години в Обединеното кралство изследователи направиха официално съобщение: „Имаме добра новина и по-добра новина.“ добрата е, че някой на практика им е дал пари да правят изследвания на гръдни обиколки. По-добрата новина е, че техните открития са доказали, че навсякъде по света гърдите стават все по-големи и по-големи.

Само в Обединеното кралство, средният размер сутиен се е увеличил от 34B на 36C. В останалия свят размерите на гърдите се увеличават през последните 10-15 години и сега са вече с почти цяла чашка по-големи, отколкото преди едно десетилетие. Ако тази тенденция продължава, някой ден може да имаме нужда и от сутиен с размер на чашката – M.

Пластичните хирурзи сигурно имат пръст в това, но начинът на хранене и начинът на живот също са от значение. Определено ядем повече и правим по-малко упражнения, и цялата тази мазнина трябва да отиде някъде – фактът, че отива в гърдите трябва да е доказателство, че Бог съществува и обича мъжете.

2/ Съществуват жени с три гърди

Важна част от живота на всяко момче е да гледа филма с Арнолд Шварцнегер – “Total Recall”, някоя нощ, след като родителите му са заспали и най-вече да види сцената с извънземната проститутка с три гърди. После обаче момчетата установяват, че жени с три гърди не съществуват.

Или пък така си мислим. Оказва се, че всъщност има жени с три гърди. Медицинското заключение е „полимастия“ или „излишна гърда“. Понякога може изобщо да не се узнае за съществуването на третата гърда.

Може и да се появи навсякъде в предната част на тялото, най-добре между двете гърди.

1/ Имплантите в гърдите могат да ви спасят живота

Сравнението на гърдите с въздушните възглавници на автомобила е старо колкото и самото обаяние на гърдите. Но може да се окаже, че това не е просто признак за сексизма на мъжа, защото поне в един случай, животът на жена е спасен след катастрофа, при която силиконовите й гърди са изиграли ролята на въздушни възглавници.

Познайте къде! В България, разбира се.

През 2006 г. жена от Русе претърпява ужасна катастрофа, в която и двете коли, засегнати в инцидента, са буквално смлени. Тя и другият шофьор оцеляват, но в нейния случай това става само благодарение на големите и изкуствени цици, които поемат удара и жената е ранена, но оцелява.

Ако не са били те, жената най-вероятно е щяла да нарани вътрешните си органи , дори сърцето си. Това е сигурен знак, че еволюцията изисква от жените да имат по-големи гърди. Може би с течение на времето автомобилните компании ще се отърват от въздушните възглавници и ще започнат да предлагат безплатни процедури за уголемяване на гърдите на всички жени, които си купуват автомобил.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото