38.5 C
София
четвъртък, 18 юли, 2024 г.

5 смущаващи инцидента, които да избягвате по време на секс

Не пропускай

Всички си спомняме онзи неудачник в училище, който докато намига на момичето на мечтите си (или поне на момичето, с което иска да се натиска в колата на родителите си), се спъва. Може би този неудачник си бил ти. Е, не е чак такава злополука, не си паднал и не си си изгорил лицето, но определено си сгафил.

Вместо да спреш, да се аплодираш пред тълпата, възвръщайки самообладанието си, ти се преструваш, че това е просто част от тренировката ти по бягане. Дори си мислиш да го направиш отново, за да се убедят всички, че не си се спънал в този така важен момент.
Я, стига! Всеки знае, че си се спънал, включително и момиченцето на първия ред.

Такива злополуки се случват, но когато говорим за инциденти по време на секс, ти се струва, че светлините на прожекторите те заслепяват и целият свят те гледа. Въпросът е да измислиш начин как да излееш от неудобната ситуация. Да знаеш кои гафове да прикриеш, кои да замаскираш и кои да изтъкнеш, е много важно.

1- Да пръднеш в леглото

Описание: Лежите си в леглото с момичето, главата й е на гърдите ви и завивките са плътно увити около телата ви… тогава изведнъж …пръдвате.

Какво да се измъкнете: Ако се случва за пръв път и отскоро сте заедно, прехвърлете вината върху нея. Насмейте се на ситуацията с нещо като: „Алисън! Какво става с теб там долу?“ Алисън няма да може да спре да се смее.

Ако сте заедно от повече време, да пърдите сигурно не се случва за пръв път и този трик няма да мине отново. Така че се позабавлявайте със ситуацията като придърпате завивките върху главата й, за да може и тя да подиша малко от този аромат. Разбира се, че това е гадно, но е смешно и тя ще се развесели. Дори може да се възползвате от нейната страст и гняв за да продължите със секс упражненията малко по-късно (все пак не се надявайте много на това).

2- Да прекрачиш границите й

Описание: Може би е твърде рано да й предлагате анален секс или да я карате да играе роля, която не й харесва. Какъвто и да е случаят, сте прекрачили мислената линия в главата й по въпроса кое е готино и кое не е.

Как да се измъкнете: Първо трябва да се извините, но имайте предвид, че това е удобен момент да изиграете коза – „Просто те чувствам толкова близка“. Накарайте я да разбере, че уважавате чувствата й и не искате да я поставяте в неудобна ситуация. Може би така ще се върнете на доброто старо положение, което имахте в нейното съзнание 30 секунди преди да си отворите устата.

3- Мръсните ви приказки са по-скоро странни, отколкото мръсни

Описание: Изваждате бебешкия си глас или някаква извратена фантазия, която сте имали, откакто сте гледали епизод на Star Trek някъде през 90-те, но за ваша изненада, тя посреща това с възмутена и отвратена физиономия.

Как да се измъкнете: Бързо превърнете неловката ситуация в игра и я накарайте да си спомни за най-странното, най-несексуално нещо, което може да се каже по време на предварителната игра. Каквото и да каже – тя печели.

4- Боли, боли…и то не в добрия смисъл!

Описание: Дали вярвате или не, но е възможно да се измъкнете от ситуации като – да паднете от леглото заедно, да имате спазми в най-неподходящия момент, да я бутнете с огромния си задник или двамата да си ударите главите в тъмното толкова силно, че единият да е с разкървавена устна.

Как да се измъкнете: Най-доброто, което можете да направите е да се засмеете. Така тя ще разбере, че не сте мачо през цялото време, особено ако успеете да я накарате тя също да се засмее. Ако и тя се смее с вас, значи все пак е възможно да ви даде втори шанс, когато кървенето спре.

5- Да я наречете с друго име

Описание: Ако сте я нарекли с друго име по време на секс и двамата не сте играели роли, вие сте просто кретен…нищо не може да ви помогне да правите секс със същата жена отново. Никога. Ако сте го направили инцидентно и между другото, все още имате някакъв шанс, но да се действа бързо е от огромно значение в ситуацията.

Как да се измъкнете: В такава ситуация лицето ви може да ви издаде, затова останете спокоен. Точно като в покера – тя ще ви гледа право в очите, опитвайки се да пресуши и последната капка от душата ви. Отговорете й с малко самонадеяна усмивка, наричайки я с друго име отново – „Какво има, Сали?“ Повторете същия номер с друго име докато тя захапе въдицата и веднага след това си купете лотариен билет, защото явно сте голям късметлия.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото