20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

27.7 милиона зрители са гледали новия епизод на „Двама мъже и половина“

Не пропускай

Другият популярен сериал „Как се запознах с майка ви“ привлече вниманието на 12.2 милиона зрители

Дебютът на Аштън Кътчър в „Двама мъже и половина“ донесе на телевизия CBS 27.7 милиона зрители. Премиерата на деветия сезон достигна телевизионен рейтинг 10.3 /13 и се оказа най-гледаният епизод в цялата история на сериала. Анализатори споделиха, че това е второто телевизионно шоу, което се радва на толкова висок рейтинг след като на 27 февруари беше излъчена церемонията по връчване на наградите „Оскар“, която привлече 37.6 милиона зрители и отбеляза рейтинг 11.7/13.

Въпросът какво следва в продължението на ситуационната комедия „Двама мъже и половина“ породи любопитството на милиони хора по света. Отзивите относно смъртта на Чарли, с което се отбеляза края на участието му в сериала, предизвикаха разностранни и в някои случаи крайни мнения. В интернет форуми се получи сблъсък между почитателите на Чарли Шийн,  тези на Аштън Кътчър и другите, които просто искат сериала да продължи. Новият сезон следва да даде отговор на въпросите какъв интерес ще има продължението на едно телевизионно предаване, когато главното действащо лице вече не е част от екипа. Дали сериалът „24“ щеше да има успех, ако убиеха Джак Бауър? Какво би станало в „Бягство от затвора“ без човекът с брилянтен ум Майкъл Скофийлд? А има ли как да снимат „Клъцни /срежи“ само с доктор Макнамара или само с доктор Трой? Или в „Семейство Сопрано“ да махнат Джеймс  Гандолфини?

От друга страна, дали не настъпва ерата, в която сериалите ще продължат да се снимат и след елиминиране на важен персонаж от сюжета. Припомням, че имаше много теории за „Спешно отделение“ навремето, дали ще има същия успех и след напускането на Джордж Клуни. Сериалът продължи да се снима и хората не спряха да го гледат.

Макар и засега да са само слухове, много вероятно е Тери Хатчър също да напусне „Отчаяни съпруги“. Това значи ли че повече няма да видим Бри, Линет, Габи и Маклъски?

Ако успехът на „Двама мъже и половина“ се задържи на това ниво, има голям шанс ситкомът да се превърне в едно от най-гледаното тв предаване в света.

В момента CBS е телевизията с най-висок рейтинг в САЩ. Вече беше излъчена премиерата и на новия епизод на още един много любим ситком „Как се запознах с майка ви“. През първите 30 минути мини сериалът е гледан от 11.3 милиона зрители, което прави рейтинг 4.7 /13, а през следващия половин час броят на зрителите стига 12.2 милиона, съответно рейтингът се вдига на 5.1/13.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото