15.5 C
София
неделя, 16 юни, 2024 г.

10 -те лоши неща, които жените причиняват на мъжете

Не пропускай

Жените не винаги са добри, дори понякога могат да бъдат доста подли и груби. Особено когато става дума за взаимоотношенията им с мъжете.

Представяме ви 10-те най-жестоки действия на жените срещу мъжете.

10 – Не вдигат телефона

Убедени сте, че тя ви е дала телефонния си номер и се чувствате добре. Явно чарът и добрият ви външен вид все още са впечатляващи. Когато се опитате да й се обадите обаче – тя не си вдига телефона или още по-лошо – дала ви е грешен номер.

9 – Използват мъжете, за да им купуват питиета

Някои жени отиват в бара с ясната мисъл, че ще използват чара си и женските си трикове, за да получат безплатни питиета от мъжете. Някои наистина се интересуват от възможността да срещнат тям бъдещия си приятел, но други отиват само за питие, флирт и да преминат към следващия мъж, който ще си отвори портфейла.

8 – Използват мъжете като резерви

Може би сте били заедно известно време, но изведнъж усещате, че тя се отдалечава от вас. Не й е забавно, не се интересува от проблемите ви. Явно тя иска да прекрати връзката ви, но не ви казва направо.

7 – Емоционално манипулират мъжете

Мъжете не обичат да гледат разплакани жени и някои жени използват този факт, за да получат каквото искат. Като цяло жените са по-емоционални и използват тоталната неспособност на мъжете да разберат чувствата им, за да ги манипулират. Само след няколко сълзливи атаки и изблици на гняв и всеки мъж ще е готов на всичко, за да ги спре.

6 – Използват физическа сила

Повечето мъже се въздържат да удрят жените. Но има жени, които използват това въздържание на мъжете срещу тях. За някои от тях е съвсем естествено да ударят шамар на приятеля си, когато той каже или направи нещо неуместно.

5 – Критикуват мъжете пред други хора

На жените много лесно им се разминава в тази ситуация. Когато една жена прави за смях приятеля си пред други хора, присъстващите по-скоро се смеят, отколкото да се ужасяват.

4 – Не разкриват статуса си – обвързани, необвързани, омъжени, с деца, без деца и т.н.

Показвате най-добрите си качества, за да спечелите момичето, с което сте се запознали. Точно когато си мислите, че трябва да поискате телефона й, тя ви казва: „Имам приятел.“ Може би щеше да е добре ако беше започнала с това. Със сигурност това не е най-гадното нещо, което една жена може да направи на един мъж, но е много дразнещо.

3 – Интимните отношения

Многократно е доказано, че жените постоянно използват секса, за да манипулират мъжете.

2 – Изпитват мъжете

Вече сте готови за срещата с приятели, когато тя се обажда, за да ви пита дали няма да промените плановете си и да прекарате вечерта с нея.

Няма някаква конкретна причина, просто иска да ви види. Иска наистина да се увери, че сте готови да се откажете от купона с приятелите и от много други неща заради нея.

1 – Флиртува, за да ви накара да ревнувате

Каквато и да е причината, за да го правят, жените, които флиртуват с други мъже пред приятеля си, са незрели и манипулативни.

Това кара мъжете да се чувстват неоценени или просто да ги вбеси.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото