20.3 C
София
вторник, 21 май, 2024 г.

10 неща, които да не правите в Интернет, когато сте пияни

Не пропускай

Представете си – прибирате се вкъщи пияни и влизате в нета, което може доста да ви забавлява, но на следващия ден идват проблемите. Ето списък с 10 неща, които не трябва да правите в Интернет, когато сте пияни.

1. Отговаряте на съобщения, свързани с работата ви

Без значение колко способни се чувствате в момента, просто не го правете!

Всичко ще бъде грешка щом отговорът е пристигнал в 4 ч. сутринта. Освен това алкохолът подхранва безгрижието и в края на имейла към вашите партньори или съдружници, особено жени, да кажете, че „ги бива във всяка работа“, придружено с намигащо лице, наистина не са добра идея.

2. Говорите с членове на семейството

Само защото странният ви чичо Дейл сега се е върнал от работа от фермата по рециклиране, не означава, че сега е идеалният момент да организирате онзи излет до музея за насекоми, за който той винаги ви е говорил. Това ще ви се върне най-вероятно с позвъняване на вратата в 6 ч. някоя неделна сутрин.

3. Променяте паролата си

От всички неща, които ще забравите от изминалата нощ, сменената парола – „gjkksduiueruwhd” ще е първото и доста фатално.

4. Използвате кредитната си карта

Не! Не поръчвайте този викингски шлем от еBay и не – няма нужда да се регистрирате в още три порно сайта.

5. Описвате нивото на пиянството си в статуса си в някоя от социалните мрежи

Всеки, излязъл тази вечер вече е видял точно колко сте пияни. Всеки, който е на линия ще види това, когато си сложите снимки от пиянската вечер, показващи отчаяните ви опити да погълнете смесица от водка и ябълков сок. Никой няма нужда да му се напомнят тези моменти.

6. Пращате имейл на бившата

Същото е като да й изпратите sms, дори и по-лошо. Докато sms-ът ви ограничава в някое кратко изречение като „Искам да те видя“, то в имейла може да се разпрострете до „Целуваш се много по-добре от сестра си“ и т.н.

7. Да препращате смешен виц по имейл

Никой не го прави от 2001 г. насам и без значение колко много вярвате, че никой няма да ви целуне следващите две години, ако не го препратите, опитайте се да се въздържите!

8. Записвате видео в YouTube

Повечето хора, които записват такъв тип видео вероятно са натряскани до козирката.

9. Теглите порно

Знам, че е трудно да намерите секс запис с Ким Кардашиян, но просто платете за това, когато сте трезвени, защото ще се сдобиете с куп вируси, когато се опитвате да теглите порно.

10. Четете новините

Не е най-доброто време да се осведомите за новините около Обама. И без друго ще забравите всичко прочетено в този момент.

- Реклама -spot_img

Още статии

- Реклама -Какъв ТВ бокс ще препоръчате?

Най-новото